x
Piškotke uporabljamo zgolj za interne namene izboljšanja spletne strani. Bi delili svoje piškotke z nami? Je to v redu? Da Ne Več o piškotkih »

Garancija


Garancijo imate vedno ob predložitvi računa. Garancija za 10 let star vrtalnik bo seveda pogosto krajša od garancije za novejši iPhone 12. Garancija je vedno navedena na računu.

Kako deluje garancija?
Če izdelek ne deluje, bomo preverili, ali je izdelek mogoče popraviti. Če popravilo ni možno lahko izdelek zamenjate za drug izdelek ali pa prejmete dobropis. V posebnih primerih bomo vrnili gotovino.

V vsakem primeru garancija preneha veljati, če popravilo opravi druga oseba.

Spletni nakupi
Ali raje kupujete izdelke preko spleta? Rok vračila je 14 dni po prejemu. V tem obdobju morate z izdelkom ravnati previdno. Rok odobritve ni enak roku uporabe. Izdelek si lahko ogledate in preizkusite tudi v naši trgovini.

Če ste v teh 14 dneh uporabljali izdelek si pridržujemo pravico, da vam pri določenih izdelkih zaračunamo stroške amortizacije. V tem primeru je Used Products upravičen do povračila odškodnine.

Vrni moj izdelek
Ste se odločili, da želite izdelek vrniti? Potem imate 14 dni časa, da izdelek vrnete. Stroški pošiljanja so na vaš račun. Ko izdelek prejmemo, vam vrnemo kupnino.

Izjeme
Naslednjih izdelkov nam ni mogoče vrniti:

  • Igre za osebne računalnike ali igralne konzole in katero koli drugo programsko opremo.
  • Personalizirani izdelki ali izdelki, ki so jasno namenjeni določeni osebi.
  • Kadar ni higiensko izdelek vzeti nazaj.

Želite izvedeti več?
Bi radi izvedeli več o garancijskih pogojih? Prosimo kontaktirajte trgovino.